zaterdag 23 februari 2013

Weetjes


 1. Eline en Laurence krijgen allergische reacties van de muggenbeten! Het is dan nog van overdag want ’s nachts liggen we in onder een muggennet.
 2. Laurence is een onderbroek kwijt. Het is wel een mysterie! Het kan zijn van te wassen in douche of dat hij buiten van de wasdraad is gevlogen. Zelf weet ze het helemaal niet meer. Maar de vinder zal het wel goed kunnen gebruiken.
 3. We sporten alle drie bijna iedere dag! Er is een fitnessruimte van de therapeuten die we altijd mogen gebruiken. Eline haar dagelijkse sport is lopen op de loopband. Laurence doet spieroefeningen en heeft al één keer op de fiets gezeten. En onze Astrid doet een combinatie van de twee. Zij heeft ons aangezet tot sporten, dus ze mag er zeker trots op zijn!
 4. Astrid heeft haar voet gestoten aan een straatsteen en haar teen staat helemaal blauw. Niet veel later is ze uitgegleden op een opstapje en is ze op haar knie beland. Jaja, van lomp gesproken ;)
 5. Ons zweet ruikt naar kruiden van al dat pikant eten hier!
 6. Ons internet suckt big time. Het is supertraag. Buiten werkt het goed, alleen worden we dan veel gebeten door de muggen. Dus das geen goede optie.
 7. Alle plannen worden steeds uitgesteld. Waardoor we met weinig rekening houden. Behalve gelovige bezoeken worden op geplande dag en tijdstip uitgevoerd. Bijvoorbeeld: elephante caves en kanherie caves.
 8. Iedere nacht worden gewekt door oproep tot het gebed in de moskee. Rond 4u, 6u en 7u zingt er een of andere meneer.
 9. Kraaien zitten steeds op onze deur en op terras. Net alsof ze willen binnenvliegen om iets te stelen. We vonden zelfs eens een bot voor ons raam. We hebben het dan weggegooid naar beneden en na 2sec nam een kraai hem weer op. Hij peuzelde verder aan zijn prooi.
 10. We hebben al koeien gezien! Eigenlijk meer kalfjes dan koeien. Ze lopen op straat met een heilig belletje rond hun.
 11. Een vogel heeft de zaterdag tussen Astrid haar benen gekakt op de grond. De volgende dag op haar schouder.
 12. Een filmavond in India: zelfgemaakte chips van op de markt, genieten van een colatje en een sprite. En het belangrijkste van allemaal: een zetel lenen van de salon wanneer niemand het ziet. ’s Nachts hem terug zetten. En antwoorden op de vraag: hebben jullie die zetel gezien? Oooh, geen idee waar hij is.
 13. Laurence haar onderboek is terecht. Teruggevonden tussen de was van andere mensen. Hij was wit, nu met aarde. Net alsof ze het als duurmat gebruikt hebben.
 14. Een aangrijpend bezoek meegemaakt. We zijn samen met Lena naar haar grootmoeder gegaan. Ze woonde in een kamertje van 1,5 op 1,5 meter. Ze was verdrietig omdat ze eenzaam was. We wisten niet echt hoe te reageren.
 15. De zaterdag is er in het auditorium van de school een mis. Met als slogan: Everybody is equal  en Jezus is lord. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten