maandag 4 maart 2013

meer weetjes!

16. Mannen lopen hier dagelijks hand in hand en te knuffelen. Zijn ze gay of niet? Wat totaal verschillend is met de vrouwen, want eij raken elkaar bijna niet aan.
17. Op een ochtend toen we de bus moesten nemen aan de overkant van de straat, is Laurence in een stront gestapt. Niet alleen haar sandalen, maar ook haar tenen gingen vol. We zijn er nog altijd niet uit van welk schepsel de stront kwam. 
18. Astrid kan zeer goed afbieden! Vanaf dat Eline en Laurence nu iets nodig hebben, slaat astrid haar snater ertussen en hebben we een eerlijke prijs.
19. De oudere mensen verven hun grijze haren rost met henna.
20. Iedereen draagt hier altijd een lange broek, ook al is het meer dan 30 graden.
21. Een busrit van normaal een uurtje, duurt in de spits 2u.
22. In de McDonald’s hebben ze mcFlurry met oreo, mmmmmm!
23. We geven de vogeltjes eten op ons balkonnetje.
24. Een oude monk die hier in de hostel woont, heeft een spirituele relatie met zijn vrouw die al 30 jaar dood is. What’s up with that?
25. Wanneer Eline eindelijk eens haar was doet, stoken ze op het strontveld vuurtjes met vuile geuren.
26. Bij ons superdeluxe zelfgemaakte ‘Schijt je rijk’ staat Laurence aan de leiding.
27. Het weekend van de 15de gaan we naar Goa om Astrid haar verjaardag te vieren. Tot nu toe staat het vast, maar je weet nooit met de Indiërs hier. Hadden alle plannen steeds doorgegaan, waren we al twee keer naar Goa gegaan.
28. De smog kruipt hier overal tussen. Onze kleren blijven zwart na 2uur te weken, ons snot is zwart, onze voeten zijn zwart, …
29. Mensen rochelen hier iedere ochtend in de douche. Luid, zéér luid!
30. Laurence en Eline waren in schok toen ze een armbandje van een kindje zagen die volstond met hakenkruisen. Toen kwam slimme Astrid (kuch kuch) ons vertellen dat het een boeddhistisch teken is die Hitler in de oude tijd heeft gestolen.
31. Poepende geiten op het strontveld! Wat een spektakel!
32. Eline heeft haar poep gestoten aan de kraan in de douche. Jammer dat we hier geen donutkussens hebben liggen
33. Laurence is in vergelijking met de gemiddelde Indiër een reus. Qoute van Lena: ‘Mijn schoonbroer komt, hij is echt groot. Ongeveer zo groot als jou laurence.’ Zie ook alle groepsfoto’s met Indiërs en zelfs met ons 3 waar laurence door haar knieën buigt en nog steeds de grootste is.

1 opmerking: